Mirjam heeft topper onder de bindweefselmachines: 'nu ook in Arnhem'

2021-11-29 06:21:47 By : Mr. Super technics

Geleverd door Balance Health & Beauty Clinic

De Icone® Laserbehandeling is sinds januari te vinden in Arnhem. We kwamen langs om te vragen wat deze machine zo speciaal maakt. “Dit is de nieuwste behandeling op het gebied van bindweefselmassages”, zegt Mirjam, eigenaresse van Balance Health & Beauty Clinic.

Mirjam Wennink (60) rolt altijd een nieuwe uitdaging in. Ze begon haar carrière als verpleegster. “Ik werkte in het Rijnstate ziekenhuis totdat ik door een van mijn collega’s, een plastisch chirurg, werd gevraagd om te helpen bij het opzetten van een privékliniek in Velp.”

Toen de kliniek in Velp in de lucht was, ging Mirjam een ​​nieuwe uitdaging aan. “Ik werd gevraagd om te helpen bij het opzetten van een Alizonne-faciliteit hier in de buurt. Dit is een kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde. Echter, de vestiging hier in de regio ging niet door, er was veel vraag naar Alizonne therapie in Noord-Holland. Dus het filiaal kwam daar, dat was te ver weg voor mij. Inmiddels was ik een jaar in de leer en vertrouwd met de techniek. Vanwege de goede resultaten met deze machine besloot ik mijn eigen praktijk in Arnhem op te zetten.”

Het is eigenlijk heel simpel: “Ik bied een Icone behandeling aan, dit is de nieuwste behandeling op het gebied van bindweefselmassages. Deze massages geef ik niet met mijn handen, dat doet een apparaat (de Icone® Laser). Dit apparaat werkt met drie functies; een led-functie, een laserfunctie en rollers”, zegt Mirjam.

Deze functies werken als volgt:

Op 28 februari geeft Mirjam een ​​gratis demonstratie in haar praktijk Meander 701 in Arnhem. Van 15.00 uur tot 19.00 uur laat Mirjam je voelen hoe het apparaat werkt, legt uit en beantwoordt al je vragen. Ze doet dit met een goede reden. “Dit apparaat en deze technologie is nog erg nieuw. Veel mensen weten het (nog) niet, wat jammer is omdat het bij veel verschillende problemen kan helpen, niet alleen bij afvallen. Een Icone® behandeling kan rimpels voorkomen, bestaande rimpels verminderen en cellulitis aanpakken. Maar het kan ook plaatselijk hardnekkig vet verwijderen, je onderkin verminderen en zelfs overtollige huid verwijderen.”

Heeft u overgewicht en wilt u afvallen? Dan heb je na het afvallen vaak een huidoverschot. Plastische chirurgie lijkt de enige oplossing, maar niets is minder waar! Die plastische chirurgie kun je voorkomen, aldus Mirjam. “Mensen met aanzienlijk overgewicht kunnen met een combinatiebehandeling mooie resultaten behalen. Je gaat dan afvallen onder medische begeleiding, dat gaat niet via mij, daarvoor moet je naar een andere specialist. U kunt bij mij terecht voor de contourverstrakking tijdens uw afslanktraject. Zo voorkom je dat je een huidoverschot hebt na het afvallen.” 

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom 28 februari langs en meld je aan. 

Ja, het is ook voor de mannen!

Meander 701, 2e verdieping, 6825 ME Arnhem

Meander 701, 2e verdieping, 6825 ME Arnhem

Naar de tandarts in Arnhem: onze gemeente heeft zoveel tandartspraktijken

De kerstkaartenactie is er weer: stuur een kerstgroet naar ouderen en hun verzorgers

Aangeboden door GSG Guido Arnhem

Geleverd door Time For Nature

Blijf op de hoogte van alles uit Arnhem

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden