3D Aesthetics introduceert microneedling en radiofrequentie met de lancering van 3D Dermaforce

2021-11-29 06:17:00 By : Ms. Annie King

Met deze lancering betreedt het merk de arena van microneedling/RF en, zoals altijd, pleit 3D Aesthetics voor betaalbaarheid, zonder concessies te doen aan de specificaties, wat betekent dat klinieken een snel rendement op hun investering krijgen.

3D Dermaforce is een minimaal invasieve behandeling die fijne lijntjes, rimpels en een liftende huid sterk vermindert, terwijl de productie van collageen en elastine wordt bevorderd. 

3D Dermaforce geavanceerde Microneedling/RF is een geavanceerde methode voor huidverjonging die het natuurlijke genezingsproces van het lichaam stimuleert om de collageenproductie van de dermis te stimuleren, wat resulteert in anti-veroudering en huidverstrakking. overmatig zweten onder de oksels en slappe huid boven de knieën.

Deze behandeling is zo veelzijdig dat het kan worden gebruikt om een ​​aantal problemen op zowel het gezicht als het lichaam aan te pakken, waaronder:

Hoewel resultaten te zien zijn na een eenmalige behandeling, wordt meestal een kuur van drie aanbevolen voor optimale resultaten, met een jaarlijkse onderhoudsbehandeling eenmaal per jaar om de resultaten te behouden.

De behandeltijden variëren doorgaans van 20-60 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

3D Aesthetics heeft de pre-release van de 3D Dermaforce aangekondigd, met de eerste 100 beschikbare apparaten om te beveiligen met slechts een aanbetaling van £ 500, klaar voor levering in september. Profiteer van 40% korting op de machineprijs en betaal de eerste zes maanden slechts € 50 per maand*. Bestellingen worden genomen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, voorafgaand aan de levering in september.

Neem voor meer informatie of om een ​​apparaat te reserveren hier contact op met het team van 3D Aesthetics of bel 01788 226512.

*£50 per maand voor de eerste zes maanden wanneer de machine is gekocht via leasing. Na zes maanden worden de normale maandelijkse betalingen hervat.