Beautify Luxury zet een nieuwe stap

2021-11-29 06:19:45 By : Ms. Angelababy Zhang

Je gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien, moet u deze uitzetten!

Celine Verschuure kan verschillende behandelingen uitvoeren met haar nieuwe laserapparaat.

YERSEKE - Schoonheidssalon Beautify Luxury in Yerseke is al meer dan zes jaar een begrip in de omgeving en zelfs mensen van ver buiten de regio weten de weg naar de salon te vinden. Voor zowel de ontspanningsbehandelingen zoals massages, als voor de huidverbeteringsbehandelingen waarin Beautify gespecialiseerd is.

Acht jaar geleden startte Celine Verschuure haar salon bij haar ouders thuis, haar klantenkring groeide enorm en dus was er de mogelijkheid om uit te breiden. Beautify werd geboren in juli 2015, een schoonheidssalon in hartje Yerseke die nog steeds populair is bij jong en oud. Het assortiment is ook zeer uitgebreid; van ontspanningsmassages, lashlift, spray tan tot PMU (permanente make-up), tatoeages, make-up, huidverbeteringsbehandelingen en nog veel meer. Het volledige assortiment staat op de website. ''We werken met z'n drieën'', zegt Verschuure. Iedereen heeft zijn specialisaties. ''Ik ben gespecialiseerd in PMU, make-up en tatoeëren. Vooral de afwisseling is leuk.” Veel bruiden weten de weg naar Beautify te vinden voor hun bruidsmake-up en haarstyling voor de 'grote dag'. Ook voor PMU behandelingen komen klanten van ver!

Beautify biedt sinds kort nieuwe behandelingen aan met de YPRO ND YAG Laser. Nadat Verschuure een intensieve cursus heeft gevolgd, kan ze nu aan de slag met het apparaat. “Hiermee kunnen we bijvoorbeeld tatoeages verwijderen, pigmentvlekken verwijderen en permanente make-up corrigeren.” De nieuwe aanwinst wordt ook ingezet op het gebied van huidverbetering met de carbon peeling. Bij deze methode wordt een medisch mengsel van koolstof, vitamines en mineralen op de huid aangebracht en vervolgens gecombineerd met deze lasertechnologie. De laserflitsen veroorzaken ook een reactie in de fibroblasten die meer collageen en elastine stimuleren. De behandeling blijft weken na de behandeling in de huid werken.

Direct na één behandeling is er al een strakkere huid met een glow zichtbaar, maar voor een optimaal resultaat raden wij dit als kuur aan. Het is perfect voor huidverjonging, acne -vanwege de talgregulerende werking- en het verfijnen van de huidtextuur." Een behandeling met de ND YAG Laser is volkomen veilig, zegt Verschuure. “We kunnen de machine afstemmen op de huid van elke klant. Zo heeft de klant altijd een persoonlijk afgemeten en huidveilige behandeling met optimaal resultaat!'' Voor een afspraak kunt u Beautify bellen en kunt u binnenkort terecht op hun vernieuwde website.

Beautify Luxury - Lepelstraat 11 - 4401 EB Yerseke - tel. 0113-700280 - www.beautify-luxuryspa.nl

Digitale krant Adverteren Advertentie plaatsen Bewerking indienen Bezorging Bezorgingsklachten Mapverspreiding

Hoofdkantoor Zundert (bezoekadres) Molenstraat 17a-1 4881 CP Zundert Telefoon 076 – 599 81 11 Postadres Postbus 22 4880 AA Zundert

Goes kantoor Keizerstraat 3a 4461 AN Goes Tel. 0118 – 61 76 61

Kantoor Bergen op Zoom Sint Catharinaplein 12 4611 TS Bergen op Zoom Telefoon 0164 – 25 14 11

Internetbode.nl is het actuele lokale nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerkt zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe omgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, zowel online als offline met haar lezers te delen.

Copyright Uitgeverij de Bode 2021. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van openbare Privacyverklaring.

© Copyright Internet-messenger. Het is niet toegestaan ​​teksten, foto's of enig onderdeel van deze website te kopiëren of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pub. | Privacyverklaring.