Hoe breng je een perfecte dag door in Glen Ivy Hot Springs - TravelAwaits

2021-11-29 06:24:47 By : Ms. Cherry Huang

Onze missie is om de 50 reizigers te dienen. We willen je inspireren om nieuwe bestemmingen te verkennen, nieuwe ervaringen te ontdekken en van de reis te genieten.

Het is vrijdagochtend vroeg en ik heb mijn tas ingepakt. Twee badpakken (een donker voor modder volgens de website), mijn boek, schrijfnotitieboekje, een iPhone-oplader, koptelefoon, zonnebrandcrème, portemonnee en mijn badpak-cover-up. Ik stop twee zonnebrillen in voor mijn Facebook-foto's en stap in mijn auto voor de 56 minuten durende rit van Long Beach, Californië, naar Glen Ivy Hot Springs in Corona, Californië.

De Glen Ivy Hot Springs Spa heeft me een dag gesponsord om te genieten van een Premier Wellness Passport in zijn oase. Het kwam met een privécabana, butlerservice, een driegangenlunch, cocktail, een massage van 50 minuten (ik denk er nog steeds aan), toegang tot de overvloed aan zwembaden, sauna's, afgelegen ruimtes, een zwavelmineraalbad, een ondergrondse huid hydraterende ervaring, en een kans om in de modder te spelen. Het is het best bewaarde geheim van de bestemming van Californië en vestigt zich als "het enige therapeutische mineraalbad van rode klei in Californië". Met alles wat Glen Ivy te bieden heeft, als je van spelen in de modder houdt, dan zul je het Glen Ivy Hot Springs Resort in Californië geweldig vinden.

Ik wist niet zeker wat ik bij Glen Ivy moest verwachten, maar toen ik de weg opreed die naar de spa leidde, leek de wereld stil te worden. Weelderig landschap en het berglandschap van Santa Ana gaven me het gevoel dat ontspanning ongetwijfeld in het verschiet lag. Met een onderbreking van bijna 2 jaar van de spa-omgeving, was dit moment heilig. Een begrip dat zeker sommige fragmenten van mijn leven echt terugkwamen naar een nieuw normaal.

Glen Ivy Hot Springs Spa is de 19e van 25 historische locaties in Corona. Naar verluidt werd het bronwater, voordat het het land in de jaren 1880 commercialiseerde en er een zeer gewilde bestemming onder de sterren van maakte, gebruikt om de bloedsomloopaandoeningen van de vrouw van de landeigenaar te behandelen. De accommodatie voelt vanaf het inchecken luxe aan en past bij de reputatie van luxe.

Opgewacht door mijn "toegewijde gastheer" in de lobby, werd ik begeleid naar het badhuis voor mijn spa-badjas en kreeg ik een overzicht van het 11 hectare grote landgoed, voordat ik naar mijn privégedeelte werd begeleid. Mijn eerste gedachte was dat Glen Ivy een hele dag ervaring is. Gevuld met items om aan te vullen wat je misschien over het hoofd hebt gezien, waaronder een goed boek, had de spa-lifestyle-winkel alles. Als lezer trok het me naar de boekenplank. Boeken over meditatie, affirmaties, dagboeken en inderdaad mijn favoriet, The Life-Changing Magic of Tidying Up van Marie Kondo, stonden langs de planken. Ik bestelde mijn gebruikelijke Starbucks venti-sized iced-caramel macchiato met havermelk uit het Goco Café en ging op mijn ligstoel zitten met uitzicht op het loungezwembad.

Mijn gastheer ging op mijn reisschema voor die dag en gaf me een fooi om van te genieten voor mijn grotbehandeling. Hij verklaarde: "30 minuten voordat je naar je grotervaring gaat, breng 15 minuten door in het mineraalbad en ga dan naar Club Mud." Op zijn suggestie ging ik naar het mineraalbad voor een bruisend, naar zwavel ruikend heet bad. De klantenkring leek net zo divers als de voorzieningen, van stellen, tot groepen, tot solo-avonturiers zoals ik. De mineraalbaden zijn gemeenschappelijk en, hoewel ik er alleen was, maakte ik uiteindelijk deel uit van een drietal vrienden met een damesdag in de spa. Ze stelden zich voor en we werden meteen vrienden. Een van hen was lid van de spa en haar vrienden waren beginners - wij allemaal Californiërs. We zeiden allemaal dat we tijd nodig hadden om te verjongen en deelden onze opwinding over onze aanstaande behandelingen.

De ingang van Club Mud ziet eruit als een portaal naar een geheime magische tuin. Als je binnenkomt, zie je de Californische rode klei vermengd met mineraalwater dat beschikbaar is op een podium onder de misters en in het midden van een cementpoel gevuld met water. Van rode klei wordt beweerd dat het een huidontgifter is en een gladdere huid produceert wanneer het wordt aangebracht en afgespoeld. De instructieborden begeleiden je hoe je op een meer verfijnde manier in de modder kunt spelen dan je je als kind herinnert. Volgens de richtlijnen natmaken, gladstrijken op een dun laagje rode klei, de klei laten drogen, gedroogde klei afborstelen en afspoelen. Blijkt dat het aanbrengen van de modder onder de mister of in de zwembadnetten hetzelfde doel heeft.

De modder wordt dagelijks ververst. Het voelt fluweelzacht aan en heeft geen specifieke geur. Ik zag anderen, samen met mezelf, snuffelen om erachter te komen. Het voelt niet schurend aan op je huid. Club Mud staat vol met ligstoelen en handdoeken als je liever in de zon wilt drogen. Als alternatief kun je naar de WAFA-grot gaan - een warme plek om je modder te drogen. Ook dit is een gemeenschappelijke ervaring. Als de modder is opgedroogd, maak je hem schoon in een van de douche-enclaves. Deze ervaring heeft mij aangenaam verrast. Ik hield er nooit van om vies te worden. Ik was echter heel blij met hoe mijn huid aanvoelde. Na het experiment op mijn benen en armen, deed ik modder op mijn gezicht. Als je voorbij loopt, hoor je het kinderlijke gekrijs en de hilariteit van de mensen die in de modder spelen. Modder en gelach samen maken plezier.

Op weg naar de grot voel ik me licht van stemming en zacht op mijn huid. Een grot is per definitie een binnenstructuur die een grot nabootst. Deze grot is ondergronds en neemt een lift naar beneden om er te komen. Voorafgaand aan de afdaling bekijk je een video ter voorbereiding op de behandeling. Begroet door het personeel, word ik samen met een groep andere spa-bezoekers naar een afgelegen grotgebied geleid waar mij wordt gevraagd mijn armen uit te strekken en ik ben geschilderd - ja, geschilderd met een warme maskermix van oliën. Er wordt uitgelegd dat de mix de huid hydrateert en ze brengen het op mijn benen en armen met een penseelachtig instrument. Het ruikt heerlijk als ik verder de grot in ga om te ontspannen en het mengsel in mijn huid te laten absorberen. Na de aangegeven tijd maak ik me schoon in een andere aparte ruimte en ontspan ik onder de bezienswaardigheden en echo's van een waterval. De lage lichten, de warmte van het gebied en de waterval verhogen mijn ontspanning en eetlust.

Lunch voor mij was de enorme huissalade, de Ivy "veganistische" chili en de gedeconstrueerde fruittaart gemaakt met kokosvla, verse bessen, zelfgemaakte suikervrije glazuur en veganistische amandelcrumble. Als veganist was ik blij dat het menu mijn dieet ondersteunde zonder concessies te doen aan smaak of presentatie. Het eersteklas restaurant van het resort, The Ivy Kitchen, biedt ontbijt, lunch, desserts, kleine schotels, fonteindrankjes, bier en wijn. Het culinaire team van Glen Ivy leidt de programma's voor eten en drinken en gebruikt biologische en lokaal geproduceerde ingrediënten. Ze houden zich aan de boer-tot-tafel-aanpak en leveren de ingrediënten van het citrusvruchtensap en de avocado's van bomen die op het terrein worden verbouwd.

De spa heeft ook andere informele ruimtes om te eten en te drinken. In de Chill Zone vind je je fruit- en groentesmoothies. De Warm Up Zone verzacht het verlangen "Ik heb geen honger, maar ik kan wel iets eten". De veganistische esquites - zoete maïskorrels, veganistische mayo, veganistische boter, cotija-kaas en Tajin - raken de plek. Lounge 1860 is dé plek voor cocktails, bier, wijn en sangria.

Terwijl ik verkende, kwam ik om elke hoek iets anders tegen. Een schommelstoel, een fontein, nog een zwembadzone, een geheime tuin voor meditatie en yogalessen. Ik vond zelfs meer plekken om te ervaren in het badhuis. Ongeacht je gestalte aan de buitenkant, als je eenmaal Glen Ivy binnenkomt, ben je echt een beroemdheid. 

Ik sloot mijn tijd bij Glen Ivy af met een laatste wandeling door het Glen Ivy-labyrint. Op de plaquette stond: "Deze oude traditie is een metafoor voor je reis door het leven. Uw onderneming in het labyrint vertegenwoordigt uw levensreis om uw ware zelf, uw doel in het leven te ontdekken. Het centrum van het labyrint is heilig. Het vertegenwoordigt wie je werkelijk bent; een plek om te rusten in de armen van je eigen ziel. Hoe je je unieke schoonheid, talenten en gaven in je leven uitdrukt, wordt weergegeven door je weg naar buiten. Het was de ideale afsluiting van de dag. Als je in de buurt van de parkeerplaats komt, zie je een bord met de tekst: "Welkom, je wellnessdag wacht op je." Er zijn nooit meer waarachtige woorden geschreven.

Plan om vroeg aan te komen en een hele dag in Glen Ivy te doen. Als je kapsels hebt die niet goed werken als ze nat worden, neem dan een hoes mee. Er is geen in en uit. Verwacht een veiligheidscontrole bij de ingang. De beveiliging controleert uw tas voordat u incheckt. Eten of drinken van buitenaf is niet toegestaan. Je kunt een lege waterfles meenemen, want er zijn overal voldoende waterstations. Er zijn gratis lockers om je spullen in op te bergen die het hele bezoek voor je toegankelijk zijn. Betaling voor winkelartikelen, eten, drinken en spadiensten is contactloos. Geef uw kaart op bij het inchecken om te worden toegepast bij het doen van aankopen. Als u van plan bent alcoholische dranken te consumeren, koop dan het blauwe polsbandje. Ten slotte, als u kunt uitgeven voor een Premium Wellness-pakket - Doen!

Spa's bevinden zich in alle delen van de wereld en zijn een favoriete verwennerij voor veel reizigers:

Desiree Rew van Rue Desiree is een maatschappelijk werker die fulltime freelance schrijver is geworden en in Zuid-Californië woont. Ze maakte 14 jaar geleden op 36-jarige leeftijd haar eerste internationale reis naar Brazilië. Het was echter een reis naar Santiago, Chili, in 2016 die Desiree's passie voor reizen, culturele onderdompeling en schrijven over reizen aanwakkerde. Ze is de ontdekkingsreiziger voor laatbloeiers. Iedereen kan overal naartoe reizen en de missie van Desiree is om dat te blijven bewijzen.

Onze missie is om de 50 reizigers te dienen.

We willen je inspireren om nieuwe bestemmingen te verkennen, nieuwe ervaringen te ontdekken en van de reis te genieten. Ons doel, om 's werelds unieke, verborgen en once in a lifetime locaties met u te delen om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Het is onze tijd om te verkennen