Van facials tot laserontharing: scoor deze zomerse behandelingen nu met korting - indebuurt Rotterdam

2022-07-30 14:39:06 By : Ms. Huang Yuki

De warme zon op je huid: het voelt heerlijk, maar je huid krijgt hierdoor best veel te verduren! Tijd om jezelf deze zomer extra goed te verzorgen dus. Bij de Huidkliniek bieden ze nu voordelige Summer Treatments aan voor je gezicht én lichaam.

Of je nu kiest voor een peeling tegen onzuiverheden, een glowy facial, laserontharing of vetbevriezing: bij de Huidkliniek in Rotterdam boek je een heerlijk momentje voor jezelf zodat je er weer helemaal tegenaan kan deze zomer. We zetten vast twee leuke deals voor je op een rij.

Heb je een feestje, bruiloft, vakantie of iets anders op de planning en wil je er op je best uitzien? Na een Power Facial geniet je direct en de hele zomer lang van een stralende, gladde huid. De Power Facial bestaat uit een dieptereiniging, microdermabrasie-behandeling (mechanische peeling) en een masker. Deze effectieve behandeling boek je nu voor € 84,- in plaats van € 123,-. Nieuwsgierig? In de video hieronder zie je precies wat microdermabrasie inhoudt. Kijk vooral ook even op de website voor meer info en voor- en na-foto’s.

Lees verder onder de video >

Kun je het je voorstellen? Nooit meer harsen, scheren, geen ingegroeide haren meer of balen wanneer het onverwachts mooi weer is en je vergeten bent om te ontharen. Laserontharing is dé oplossing. Bij de Huidkliniek in Rotterdam geniet je nu van een voordelige pakketkorting. Wanneer je je benen of bikinilijn laat laseren, krijg je de laserbehandelingen voor je oksels cadeau. Kijk maar eens mee hoe laserontharing eraan toegaat in de video hieronder. Meer weten? Je leest er alles over op de website maar bel ook gerust even op.

Lees verder onder de video >

Bij de Huidkliniek vind je nog veel meer fijne behandelingen voor je gezicht en je lichaam. Stoor je je bijvoorbeeld aan dat laatste hardnekkige beetje vet dat met sporten niet weggaat? Dan is een vetbevriezing-behandeling misschien wel wat voor jou. Of heb je acnéklachten op je gezicht of lichaam? Met een speciale peeling kun je goed geholpen worden. Bekijk alle Summer Treatments die tot en met eind augustus gelden op de website.

Aangeboden door Dille & Kamille – Rotterdam

Haal alles uit de zomer! Voor deze festivals in augustus zijn nog kaarten beschikbaar

Aangeboden door Dille & Kamille – Rotterdam

Aangeboden door Ook dit is de Rotte

Aangeboden door Amazing Oriental Rotterdam Zuidplein

Nieuw! Amazing Oriental is geopend in Winkelcentrum Zuidplein

Aangeboden door The Body Clinic

Aangeboden door Dille & Kamille – Rotterdam

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden